Richard Mazeret: "Kronan på verket"

rogertittiola

På måndag är det premiär för den nya versionen av NRJ-s morgonshow Vakna med NRJ. Nya programledare är Roger Nordin, Titti Schultz och Ola Lustig, som fram till våren 2013 gjorde morgonshowen Rix Morronzoo på Rix FM. Roger, Titti & Ola – Vakna med NRJ, som blir det fullständiga namnet på programmet, sänds på NRJ vardagmorgnar med start 05.00.

”Det känns otroligt roligt att äntligen få Roger, Titti och Ola i luften på NRJ. Sedan vi rekryterade trion för ett år sedan så har vi lanserat NRJ över hela landet, vi har putsat stationen för målgruppen 20-40 år och lagt planerna för en fantastisk morgonshow. Att nu få sätta kronan på verket genom Roger Nordin, Titti Schultz och Ola Lustig känns helt fantastiskt” säger NRJ Sveriges VD Richard Mazeret.

Roger Nordin och Titti Schultz har varit i karantän från radion i ett halvår inför starten och kan nu börja sända radio igen.

”Jag är helt till mig och känner mig som en ivrig travare. Det ska bli vansinnigt roligt” säger Titti Schultz i ett pressmeddelande.

”Efter att ha suttit i karantän i ett halvår känns det här som en befrielse. Jag trodde aldrig jag skulle längt efter att väckarklockan ringer klockan 04.20” säger Roger Nordin.

Share