Radiodays Europe växer

radiodays2013Över 1 000 personer från radiobranschen i 50 länder träffas 17-19 mars i Berlin för den fjärde upplagan av radiokonferensen Radiodays Europe.

Radiodays Europe i Berlin blir den hittills största konferensen med 25 procent fler deltagare än förra året i Barcelona. Enligt arrangörerna blir Radiodays Europe därmed det största evenemanget för radio i världen.

”Vi är glada över det fantastiska intresset från radiobranschen när det gäller att komma till Radiodays Europe för att dela idéer och upplevelser. Det passar med vårt tema ”Sharing Radio’s Future”” säger Anders Held, som är en arrangörerna för Radiodays Europe.

”Vi har en stark tro på att radio har en framtid i en multimedial värld och att Radiodays Europe kan fungera som ett fokus för radiobranschen, och en platform där radion kan visa hur viktig den fortfarande är” fortsätter Anders Held.

Den första Radiodays Europe-konferensen ägde rum i Köpenhamn för tre år sedan och kom till på initiativ av arrangörerna för de årliga radiobranschevenemangen i Norden.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share