Radiodays Europe flyttas till oktober

Radiodays Europe flyttas fram för tredje gången. De nya datumen blir 9-11 oktober.

Den europeiska radiokonferensen, som ursprungligen skulle arrangeras i mars förra året, blir även en ”hybrid”. Det betyder att det kommer att vara möjligt att följa konferensen både på plats i Lissabon och online.

”Vaccineringen runt om i världen förändrar just nu pandemins utveckling. Men det händer inte tillräckligt snabbt för att ett evenemang skulle kunna hållas i maj. Vi tror att det i oktober kommer vara mer öppet för resor mellan länder och att vi då har fått bättre standarder för att hålla en säker konferens. Det är anledningen till att vi flyttar den fysiska konferensen till hösten 2021” säger Peter Niegel, som är ”general manager” för Radiodays Europe.

”Vi kommer också se till att konferensen finns som en hybrid med en variant online och on-demand för de som inte vill närvara på plats. Mer detaljer släpps under våren 2021. Vi vet att det här betyder ytterligare en ändring av planerna men Covid-19 gör att vi vill tillgodose säkerheten för våra delegater, talare och alla som är involverade i Radiodays Europe-evenemanget” fortsätter Peter Niegel.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share