Radio Intelligence rekryterar Sharon Dastur

Sharon Dastur.

Det Stockholms-baserade radiokonsultbolaget Radio Intelligence har rekryterat Sharon Dastur som vice president och strategisk rådgivare.

Sharon Dasstur har en lång karriär inom den amerikanska kommersiella radion. Hon var bland annat den första (och hittills enda) kvinnliga programchefen för Iheart Radios New York-station Z100. De senaste åren har hon arbetat som promotionchef på Republic Records och nyligen fick hon ett uppdrag åt den brittiska radiokoncernen Global.

”Genom åren har jag imponerats av hur Peter och Radio Intelligence-teamet har förvandlat radiovarumärken runt om i världen genom att skapa strategiska och kreativa planer. Utförandet och resultaten är verkligen uppseendeväckande och jag är glad att kunna bli en del av nästa steg” säger Sharon Dastur i ett pressmeddelande från Radio Intelligence.

”Sharon Dastur är en av de bästa programcheferna inom den internationella radiobranschen. Hennes strategiska tänkande, fräscha idéer och passion för att resa gör att hon är perfekt för det här jobbet. Den erfarenhet hon har från att vinna på de mest konkurrensutsatta radiomarknaderna i världen är väldigt värdefull för våra kunder. Vi är riktigt glada och stolta över att ha Sharon Dastur med oss” säger Peter Waak, som är chef för Radio Intelligence.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share