Podme i poddsamarbete med Fitness 24 Seven

Joni Söderström Winter och Joel Wästgårds från podden Fråga PT:n. Foto: Podme.

Podme gör en träningspodd tillsammans med gymkedjan Fitness 24 Seven. I Fråga PT:n hjälper den personlige tränaren Joel Wästgårds, som är utbildningschef på Fitness 24 Seven, programledaren Joni Söderström Winter att komma i form.

Podden görs i tio avsnitt och är en del av ett strategiskt samarbete som Podme har inlett med Fitness 24 Seven. I avtalet ingår även att medlemmar i Fitness 24 Seven får ta del av ett exklusivt Podme Premium-erbjudande.

”Kommersiella partnerskap är ett framtida satsningsområde för Podme och vi är glada över att få inleda det med just Fitness 24 Seven. Vi ser stor potential i samarbetet då det kombinerar ett starkt gemensamt innehåll med ett förmånligt erbjudande. Vi tror vidare att kundvärdet förhöjs ytterligare av att så många lyssnar på sina favoritpodcasts just medan de tränar” säger Nicolas Leon, som är Podmes landchef för Sverige.

Det första avsnittet av Fråga PT:n handlar om motivation och läggs ut idag 22 augusti. För produktionen står Podmes inhouse-avdelning.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share