Poddfest på Fotografiska nästa lördag

Alla våra ligg. Foto: Per Stübler/Bauer Media.

Alla våra ligg. Foto: Per Stübler/Bauer Media.

Flera av Sveriges största poddar, både från public service och andra producenter, finns på plats när Sveriges Radio för tredje gången arrangerar Poddfest nästa lördag (24 mars).

”Intresset för poddar växer sig allt starkare och på Poddfest får publiken chansen att se sina favoritpoddar live på scen. Det är extra roligt att Mats Nileskär som firar 40 år med P3 Soul kommer till Stockholm för att intervjuas av sitt ”största fan” – journalisten Måns Mosesson – och att Nileskär dessutom är DJ senare på kvällen” säger Cia Claesson, som är projektledare för Poddfest 2018.

Det är tredje året som SR ordnar Poddfest, som liksom tidigare håller till på Fotografiska i Stockholm. De poddar som finns med i programmet är Fördomspodden, P3 Dokumentär, Alla våra ligg, USA-podden, Tombola, Tutto Balutto, Raseriet, Det politiska spelet, Regnbågsliv, Creepypodden, 40 år med P3 Soul samt P3 Serie: Tunnlarna. Dessutom utlovas en än så länge hemlig podd till programmet. Dagen avslutas med en fest med Mats Nileskär och P3-s Lautaro Cubilla i DJ-båset.

Poddfest, som tidigare hette Dokupodd, är ett samarbete mellan Sveries Radio och Fotografiska.

Mer:
SR-sajt om Poddfest

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share