Pirate Rock inleder samarbete med NENT

Den Kungälv-baserade stationen Pirate Rock har börjat samarbeta med NENT.

NENT säljer numera en del av radioreklamen på Pirate Rock. Dessutom finns stationen med på NENT-s internetradioplattform I Like Radio.

”Samarbetet med NENT är ett steg i positiv riktning både för Pirate Rock som radiokanal och för våra lyssnare. Vi får assistans och support som gör att vi kan satsa framåt på ett sätt som hade varit betydligt tyngre på egen hand. Vår ambition har alltid varit att expandera och vara tillgängliga för fler och NENT hjälper oss att göra det möjligt. Att vi dessutom fortsatt är helt oberoende och självbestämmande vad det gäller innehåll och styrning har varit en förutsättning för oss och NENT har haft full förståelse för det” säger Daniel Jelldeus, som äger stationen tillsammans med Antonina Kobylinski Kihlgren och Mattias Ericsson.

Pirate Rock startades 2013 på initiativ av Antonina Kobylinski Kihlgren, som tidigare gjorde lokala program på Bandit Rock i Göteborg. De första åren användes närradiosändare i Kungälv och Ale. 2017 tillkom ytterligare en närradiosändare i Mölndal som även når Göteborg. Pirate Rock var den enda rockstationen i Göteborg från 2015 fram till augusti förra året, då Rockklassiker återlanserades på marknaden.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share