Per Borgå slutar som produktchef på Teracom

Per Borgå har de senaste 18 åren varit produktchef för radio på Teracom. Nu går han över till Net1, som numera ingår i Teracom-koncernen. Där kommer han att arbeta med affärsutveckling och försäljning som senior key account manager.

Per Borgå anställdes för 28 år sedan som servicetekniker på Teracom. Efter ett uppehåll för studier på KTH kom han tillbaka som utvecklingsingenjör och jobbade senare som teknisk inköpare, projektledare och nätarkitekt. 2001 blev han produktchef med ansvar för produkterbjudanden och lönsamhet inom radio och på senare år även säkra nät och transmission. Dessutom har Per Borgå suttit i Teracoms företagsledning och i styrelsen för World DAB. Under flera år drev han Teracoms branschdag Radiopuls.

”Nu vänder jag blad ordentligt men hoppet är kort eftersom jag stannar i koncernen. Jag gör mina sista dagar i samband med Radio- och poddagen” säger Per Borgå.

Vem som ersätter Per Borgå som produktchef på Teracom är ännu inte klart. Tills vidare kommer Mårten Tiger, som är key account manager, tillfälligt ta över vissa delar av Per Borgås uppdrag.

Share