Parham gör musikprogram på P3

Parham Pazooki. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio.

Rapparen och artisten Parham har rekryterats till P3. P3 med Parham Pazooki sänds från Göteborg på fredagar 12.30-15.30 samt varannan lördag och söndag 09.00-12.00 från och med den här veckan.

”När jag var liten brukade jag och min bror låtsas att vi var nyhetsuppläsare och spelade in saker på kassett. Så det här är lite av en pojkdröm! Det känns jättekul, lite oväntat, väldigt naturligt och samtidigt helt otroligt. Det är inte varje dag en sådan möjlighet dyker upp. Och när P3 frågar så tackar man inte nej!” säger Parham Pazooki.

I P3 med Parham Pazooki på fredagar och lördagar varvas ny musik med gäster som ska prata om och välja musik. Det blir även plats för ”de senaste snackisarna och de mest relevanta nyheterna från populärkulturens värld” enligt ett pressmeddelande från kanalen. På söndagar får programmet en inriktning på musik som är ”handplockad för att passa en känsla och en sinnesstämning som andas skön söndag”.

”Det finns dimensioner att som kreatör få prata med musik med andra skapare! Att grotta ner sig i processer och kreativitet – men samtidigt få komma dem nära inpå livet genom att dyka ner på djupet. Det kommer bli skitkul att prata med gästerna om vad musiken betyder” säger Parham Pazooki.

P3-profilen och musikern Edvin Edvinsson sänder lördags- och söndagsprogrammet varannan vecka – även han från SR i Göteborg.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share