P4 Halland producerar P4 Extra

Foto: Michaela Enered/Sveriges Radio.

Foto: Michaela Enered/Sveriges Radio.

Under fem sommarveckor, med start i måndags, sänds P4-s riksprogram P4 Extra från P4 Halland i Halmstad tre dagar i veckan.

Programledare i Halmstad är Jonna Burén, som är reporter och P4 Halland. Hon har också arbetat för Ekot, varit SR-s utsända i USA och programlett P1-morgon. P4-redaktionen i Halmstad sänder P4 Extra måndag-onsdag och övriga dagar sänds programmet från Göteborg.

”Det är hedrande att få vara programledare för ett program som P4 Extra som är så nära sin publik. Dessutom är det ett väldigt roligt program att programleda och jag ser fram emot att få göra de där intervjuerna som känns. Det kan nog bli både skratt och gråt i sommar” säger Jonna Burén i ett pressmeddelande från P4.

”Att Sveriges Radios ledning vill satsa på oss i Halland är naturligtvis väldigt roligt. Vi räknar med att alla hallänningar, såväl som resten av landet, ska underhållas av våra intressanta gäster, bli informerade om senaste nyhetshändelserna och också få med sig ett leende varje dag” säger programmets producent Evelina Myrbäck.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share