P3 ställer in P3 Guld

Det blir ingen P3 Guld-gala i januari.

På grund av coronaläget har Sveriges Radio beslutat att inte genomföra P3 Guld-galan, som skulle ha sänts från Radiohuset i Stockholm 22 januari inför en liten publik.

Nyligen har SR förstärkt riktlinjerna om verksamheten och de egna lokalerna. Bolaget bedömer att det inte går att genomföra galan utan att riskera den dagliga verksamheten.

”Det känns väldigt tråkigt att behöva ta det här beslutet, vi ville verkligen fira 20-årsjubileum i januari hemma i vårt eget hus för första gången. Men i nuläget måste vi hantera evenemang och besök, både internt och externt med högsta försiktighet för att säkerställa den dagliga verksamheten inne i Radiohuset” säger Pia Kalischer, som är ansvarig för Sveriges Radios evenemangsverksamhet.

”Vi kommer nu att försöka planera om P3 Gulds 20-års jubileum till en tidpunkt längre fram. Vi har behövt ställa om evenemang förr och jag är övertygad om att vi kommer att hitta ett sätt att gå vidare. Exakt när och var det blir ber vi att få återkomma med” fortsätter Pia Kalicher.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share