P3 satsar på sex

I den nya P3-tablån, som införs 10 januari, blir det bland annat ett program om sex sent på vardagkvällarna.

P3-s sexsatsning inleddes för två månader sedan med webbplatsen Ligga med P3, som nu görs om till ett radioprogram på vardagar 23.07. Programmet leds av Nisse Edwall (onsdagar), som tidigare har presenterat TV-programmen Ramp och Bingo Royale, och Matilda Berggren (måndagar, tisdagar och torsdagar). På fredagkvällar gör Nisse Edwall Hångla med P3, ett program för tonåringar med besök av kända gäster och en sexualupplysare.

”Målet är att skapa en känsla av att vi faktiskt är rätt lika varandra, att avdramatisera ämnet en smula och få människor att fundera över sin egen sexualitet. Vi kommer att prata om sex på ett okonstlat sätt, både högt och lågt men även allvar. Vi kommer också att bjuda på oss själva och ha spännande paneldiskussioner” säger Nisse Edwall.

Ligga med P3 produceras av produktionsbolaget Munck, medan Hångla med P3 görs av UR. I redaktionen ingår Robert Jacobsson, Matilda Berggren och Julia Blomberg (bilden nedan).


Foton: Micke Grönberg/Sveriges Radio (Nisse Edwall) och Julia Lindemalm (Robert Jacobsson, Matilda Berggren och Julia Blomberg).

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share