Olle Bråne till Bauer Media

Olle Bråne blir head of digital & agency på Bauer Media.

Olle Bråne blir head of digital & agency på Bauer Media.

Bauer Media har rekryterat Olle Bråne som ”head of digital & agency”, med ansvar för den digitala intäktsstrategin och samarbetet med mediebyråer.

Olle Bråne har senast varit partner account manager på Schibsted Sales, men har radiobakgrund på MTG där han har jobbat med byråkontakter.

Dessutom får Mattias Björkman, som tidigare jobbat med affärsuteckling på Radioplay, en ny tjänst inom Bauer Media som digital affärsutvecklingschef. Han får det övergripande ansvaret för hela Bauer Medias digitala utveckling, inklusive tillväxten för poddverksamheten.

”Radion gör rekordresultat samtidigt som digitalt ljud tar en ordentlig fart med en riktigt stark publikökning under hela 2016 och 2017. Kombinationen ger ett oöverträffat räckviddserbjudande till en bred målgrupp men även utökade möjligheter till målgruppsanpassning och redaktionella samarbeten. I en värld där media konsumeras i rörelse blir ljud viktigare än någonsin. Vi är Sveriges största aktör inom ljudannonsering och satsar för att stärka den positionen ytterligare” säger Bauers försäljningsdirektör Lotta Carlson i ett pressmeddelande.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share