Nytt helgprogram med Anders Bagge på Mix Megapol

Anders Bagge och Erik Myrlund. Foto: Bauer Media.

I morgon lördag är det premiär för ett nytt helgprogram med Anders Bagge på Mix Megapol. Helg med Myslund och Anders Bagge sänds på lördagar 09.00-12.00, med en repristid på söndagar 16.00-19.00.

”Det ska bli superkul att hänga med lyssnarna igen. Det här nya programmet blir så där helgmysigt som man verkligen vill ha det när man slår upp de blå en lördagmorgon. Så det är ju inte mer än rätt att min nya programledarkollega heter Myslund, eller nästan i alla fall” säger Anders Bagge.

Fram till i höstas sände Anders Bagge helgprogrammet Maracas med Arantxa Álvarez. Anders Bagges nya kollega är Erik Myrlund som i somras ledde Mix Megapols morgonprogram tillsammans med Clara Henry.

”Det här är det bästa jag vet, att få dela studio med en skön figur som är helt fylld av funderingar och berättelser ur livet. Vi kommer att quizza, kolla upp bra tips för helgen, och vi har skapat ett särskilt utrymme för alla hundarna på Bagges slott” säger Erik Myrlund.

Sarah Dawn Finer fortsätter att presentera söndag förmiddag på Mix Megapol. Söndag med Sarah sänds 09.00-12.00 med repristid samma dag 19.00-22.00.

”Jag älskar radio som medie och är jättepepp på att göra en ny säsong av Söndag med Sarah. Jag är ju musiknörd så det är fantastiskt kul att jag får spela mycket av min favoritmusik och dessutom bjuda lyssnarna på soulklassiker som jag älskar. Förutom en massa musik ger jag tips om film och serier, läser upp lyssnarnas söndagsbikter och funderar fritt kring allt som händer runt omkring oss. Helt enkelt ett söndagsprogram som jag själv gärna hade lyssnat på” säger Sarah Dawn Finer.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share