Ny kanalchef för P4 Sörmland

Robin Gustafsson. Foto: Ameer Al-Hasoon, Sveriges Radio.

Robin Gustafsson blir kanalchef för P4 Sörmland efter Katrin Säfström som går i pension i slutet av oktober.

De senaste åren har Robin Gustafsson varit arbetsledande dagproducent på kanalen och en del av ledningsgruppen. Han har arbetat på P4 Sörmland i sju år.

”P4 är en kanal för alla och vi ska vara lika självklara digitalt som vi länge varit i FM. En kanal som berättar och förklarar det senaste som hänt, utan att det blir tråkigt och långrandigt. Oavsett vem jag är eller hur jag lyssnar ska jag vilja lyssna på P4 Sörmland, helt enkelt. Det ska bli otroligt spännande att få ta mig an det här uppdraget och utveckla P4 Sörmland tillsammans med alla proffsiga kollegor” säger Robin Gustafsson, som efterträder Katrin Säfström 1 november.

”Katrin har varit en fantastisk motor och ambassadör för den viktiga lokaljournalistiken, med både en vilja och förmåga att vara nära sin publik och ständigt aktuell. Den traditionen kommer Robin och redaktionen på P4 Sörmland att bygga vidare på och fortsätta att utveckla, digitalt och i FM, för hela vår publik” säger Jakob Sillén som är områdeschef för Sveriges Radio Mälardalen.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share