Mix Megapol fyller 30 år idag

Foto: Bauer Media.

17 januari 1994 startade då Bonnier-ägda Megapol sina sändningar. Idag uppmärksammar Mix Megapol, som numera ingår i Bauer Media, sina första 30 år i etern.

Bland annat sänds klassiska klipp från Mix Megapols arkiv, en hel timme med musik från just året 1994 samt lyssnarminnen och tävlingar. Gäst hos Lotta Bromé är Per Lernström, sin inledde sin karriär på Mix Megapol 2009.

”Att i 30 år fått vara en del av våra lyssnares liv är verkligen något som fyller oss med värme och stolthet. Första låten som spelades 1994 var Tina Turner The Best och det är vad vi tänker fortsätta vara, relevanta och nära våra lyssnare” säger Mix Megapols produktchef Alexander Lindahl.

2004 lanserades morgonshowen Äntligen morgon med Adam Alsing och Gry Forssell. Gry Forssell sänder fortfarande stationens morgonprogram, som nu har namnet Gry Forssell med vänner.

”Jag har gästats av partiledarna, hollywoodkändisar, popstjärnor, skådespelare och realitydeltagare. Vi har haft både bröllop och frierier i direktsändning, vi har gråtit och skrattat men det jag bär med mig närmast hjärtat är våra helt fantastiska lyssnare! Jag pratar med dem varje dag, både i radio och i vardagen. Jag har rest med dem och vi har fått växa upp tillsammans och det är otroligt berikande att få vara en del av Mix Megapol och mina 19 år här har gått väldigt fort” säger Gry Forssell.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share