Mellan himmel och jord görs i reklamfri version

JLC använder prenumerationstjänsten Acast+. Foto: Acast.

Topp tio-podden Mellan himmel och jord med humortrion JLC finns från och med idag i en reklamfri version genom Acasts nya prenumerationstjänst Acast+. Betalande prenumeranter får även tillgång till den nya extrapodden Naket och nära. Acast hoppas att JLC-poddarna kan fungera som ett bra case inför den bredare lanseringen av Acast+ senare i år.

”Nu vill vi gå ännu djupare, visa ännu fler lager av oss själva och våga prata om allt som har med känslor att göra. I vårt nya, exklusiva format Naket och nära tar vi ett steg i rätt riktning. Vi har alltid kunnat gömma oss bakom att vara roliga, vilket vi fortfarande hoppas att folk tycker att vi är, men det känns fint att tillsammans med lyssnarna skapa ett forum där vi får gå ännu lite djupare” säger Lucas Simonsson från JLC.

Acast släppte en betaversion av Acast+ i mars och lanserar tjänsten mer brett senare i år. Acast+ ger poddskapare olika intäktsalternativ och fungerar i majoriteten av alla öppna lyssningsplattformar – exempelvis Apple Podcasts och Google Podcasts. Flera kreatörer har enligt Acast ökat sina månadsintäkter med en femtedel eller mer.

”Vi är experter på att hjälpa podcastkreatörer att utveckla starka relationer med sina fans och med Acast+ gör vi det möjligt för dessa relationer att fortsätta blomstra inom det öppna ekosystemet. Vi ser fram emot att se hur JLC kan leda vägen och bli ett succé-case för den bredare utrullning som sker i år” säger Acasts innehållschef Josephine Forssjö.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share