Marika Carlsson årets första sommarvikarie i Karlavagnen

Komikern och programledaren Marika Carlsson leder Karlavagnen Sommarkväll i P4. Foto: Peter Knutsson.

Sedan 2011 leds P4:s kvällsprogram Karlavagnen av vikarier under sommaren. Nu är det klart vilka som får uppdraget i år.

Först ut bland årets vikarier är komikern och programledaren Marika Carlsson, som leder Karlavagnen Sommarkväll i P4 13 och 14 juni.

”Det var på tiden att jag fick leda Karlavagnen igen, som jag har längtat. Det som är så roligt är att vi gör programmet tillsammans, lyssnarna och jag” säger Marika Carlsson.

Ett av de nya namnen i Karlavagnen är sexologen Kalle Norwald, som har synts i SVT:s Gift vid första ögonkastet. Han leder Karlavagnen 29 och 30 juni. De andra som är nya är Marika Lagercrantz, Michel Tornéus, Charbel Gabro, Kalle Norwald, Anna Bergendahl och Hanna Dorsin.

”När jag fick mejlet om att leda Karlavagnen trodde jag först att de skickat fel. Jag är väldigt smickrad och hedrar att få vara en av Karlavagnens sommarvikarier. Det är ett program som hängt med länge och som tar upp ämnen som är viktiga för många” säger Kalle Norwald.

Programledare som återkommer i Karlavagnen är Adam Pålsson, Anne Lundberg, Kattis Ahlström, Babben Larsson, Tony Irving, Nanne Grönvall, Martin ”E-Type” Eriksson, Marika Carlsson, Anne-Lie Rydé, Rickard Olsson-Essé och Claes-Johan Larsson.

Sommarupplagan av Karlavagnen produceras av SMT Radio.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share