Lotta Bromé presentatör på Bauers Eurovision-radio

Lotta Bromé presenterar Eurovision-låtar i fem länder. Foto: Bauer Media.

Bauer Media lanserar för andra året i rad popup-kanalen Eurosong Radio, som är helt inriktad på musik från Eurovision Song Contest.

I Sverige sänds Eurosong Radio på Radioplay och den distribueras även på Bauers motsvarande digitala plattformar i Storbritannien, Irland, Norge och Danmark. Stationen presenteras av britten Dan Morrissey och Mix Megapols Lotta Bromé.

”Eurovision Song Contest är en av våra favoritevent under året. Precis som våra radiokanaler förenar den publiken i kärlek för musik. Efter förra årets framgång för stationen är vi glada att kunna starta den igen och ge vår publik och Eurovision-fans det innehåll de vill ha” säger Tobias Nielsen, som är director of premium project på Bauer Media.

Även Bauer-kanalen Mix Megapol uppmärksammar Eurovision Song Contest under tävlingsveckan. Idag inleds satsningen med en lista över de 50 bästa ABBA-låtarna. På fredag spelas de bästa svenska bidragen och på lördag de bästa Eurovision-låtarna. Alla listor sänds med start 10.00. Deltagarna i Mix Megapols omröstning kan vinna en resa till Ireland i samarbete med Ireland.com.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share