Lotta Bromé får utökad sändningstid på Mix Megapol

Lotta Bromé. Foto: Bauer Media.

För ett år sedan startade Lotta Bromé aktualitetsprogrammet Halv tre med Lotta Bromé på Mix Megapol. Nu får hon utökad sändningstid, flyttas till senare på eftermiddagen och byter namn på programmet. Från och med på måndag (15 maj) sänds Lotta Bromé på Mix Megapol vardagar 16.00-19.00 istället för 14.30-16.30.

”Det känns kul att fler och fler upptäcker mig på Mix Megapol och jag ser fram emot att ännu fler kommer att kunna lyssna. Jag är gärna ditt sällskap i bilen, i lurarna, i köket när du lagar mat och delar med mig av samtal och det som händer runt omkring oss” säger Lotta Bromé.

”Vi anpassar våra tablåer löpande för att möta lyssnarnas behov. Att nu lägga Lotta på en tid som gör att ännu fler kan lyssna känns otroligt roligt. Jag tror inte att jag kommer att vara ensam om att lyssna på Lotta hela vägen hem från jobbet” säger Mix Megapols produktchef Alexander Lindahl.

Efter förändringen med Lotta Bromé kommer Mix Megapols nationella vardagstablå se ut så här: 06.00 Gry Forssell med vänner, 10.00 Madeleine Kihlman, 13.00 Erik Wedberg, 16.00 Lotta Bromé på Mix Megapol och 19.00 Erik Myrlund (Richard Herrey på fredagar). I region väst sänds Morgongänget 06.00 och därefter blir Tommy Svensson ny programledare 10.00-14.00. Resten av tablån är som den nationella.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share