Linda Fyrebo till Rockklassiker

Linda Fyrebo sänder morgonradio på Rockklassiker efter nyår. Foto: Bauer Media.

Linda Fyrebo har i 20 år varit del av Morrongänget på Mix Megapol i Göteborg. Nu börjar hon på systerkanalen Rockklassiker, men stannar i Göteborg.

Linda Fyrebo kommer att sända Rockklassikers morgonprogram Morronrock tillsammans Jonas Nilsson och Hans Wiklund.

”Jag har jobbat i 20 år med Morrongänget och vi har upplevt så mycket tillsammans och har haft otroligt kul. Jag kände att det var dags att ta sig an nya utmaningar nu och när jag då fick det här erbjudandet från Rockklassiker så kändes det helt rätt att tacka ja. Jag började ju min karriär där för 20 år sedan när jag gick ut radioskolan och sände faktiskt just Morronrock sommaren 2000 innan jag anslöt till Morrongänget senare under året” säger Linda Fyrebo.

”Jag känner både Jonas och Hans sedan tidigare och jag tycker att det ska bli spännande att sända radio med dem. Jag älskar rock så jag tror att det kommer att passa mig perfekt” fortsätter Linda Fyrebo.

Morronrock har hittills sänts från Stockholm, men nu byggs en studio även i Göteborg så att Linda Fyrebo kan stanna kvar i staden.

”Under pandemin har det blivit tydligt att det inte är så viktigt var en programledare sitter rent geografiskt. Många radioprogram har sänts från kök och vardagsrum. Jag ser det som en stor fördel att vi sänder vårt morgonprogram från Sveriges två största städer samtidigt. Det kommer att ta oss närmare lyssnarna. Linda är ett fantastiskt tillskott för Morronrock med sin långa erfarenhet av morgonradio” säger Rockklassikers programchef Daillou Axelsson.

Linda Fyrebo gör sin sista sändning med Morrongänget 22 december och börjar höras på Rockklassiker 11 januari.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share