Karin Londré blir ansvarig för nya format på Filt

Karin Londré. Foto: Pontus Hammarström.

Produktionsbolaget Filt har anställt Karin Londré, som blir chef för utveckling och nya projekt.

De senaste fem åren har Karin Londré varit partner på kommunikationsbyrån 500 Stockholm där hon bland annat har arbetat med ljudproduktioner för begravningsbyrån Ignis, Ica, Vattenfall och Stora Journalistpriset. Hon driver dessutom Mord mot mord, som är en av Sveriges mest populära true crime-poddar. Hon har även en bakgrund som journalist på P3, Nöjesguiden och Djungeltrumman.

”Att vara en del av 500:s resa tillsammans med branschens smartaste personer är det roligaste och mest utvecklande jag gjort. Jag är väldigt stolt över det. Men chansen att utveckla nya ljudformat på Sveriges bästa produktionsbolag, tillsammans med några av landets bästa radiojournalister, är en möjlighet som inte går att tacka nej till. Jag är enormt glad och väldigt spänd på framtiden” säger Karin Londré.

Karin Londrés roll på Filt blir att utveckla nya förmat för både kommersiella och redaktionella aktörer.

”Med Karins erfarenhet som journalist och från PR-branschen, tillsammans med hennes passion för podcastformatet, har vi på Filt hittat en perfekt person för att utveckla vårt podderbjudande ytterligare. Vi vill bli ett lika självklart val för podcasts för kommunikation och PR som vi idag är för redaktionella poddar” säger Filts VD Anders Elfström.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share