Jenny Rahm blir Norden-chef på Acast

Jenny Rahm. Foto: Acast.

Jenny Rahm har utsetts till ny managing director för Norden på Acast. Hon tillträder redan idag och ersätter Fredrik Hermansson.

”Jag är imponerad av Acasts tillväxtresa och deras sätt att ta tillvara på sin kultur, både i form av medarbetare och kreatörer. Podcastmediet som annonsplattform visar på en fortsatt exponentiell ökning på flertalet marknader, med enorm potential. Jag är glad och tacksam över möjligheten att börja arbeta som managing director för Norden. Det är en utmanande men samtidigt rolig roll och jag ser med största tillförsikt fram emot att ta mig an uppdraget” säger Jenny Rahm.

Jenny Rahm har senast varit chief commercial officer på mediehuset Life of Svea med ansvar för kommersiella intäkter och affärsutveckling. Dessutom har hon arbetat flera år inom Bonnier-koncernen, bland annat som mediechef, försäljningschef och affärsområdeschef för lifestyle.

”Jenny har en lång, imponerande meritlista inom mediebranschen, både från en kommersiell sida och i nära samarbete med den kommersiella. Hon besitter inte bara kunskaperna och färdigheterna, men kanske viktigaste av allt har hon de ledaregenskaper och värderingar som kommer vara avgörande för att vårda den Acast-kultur vi är så stolta över. Jag är otroligt tacksam för vår tidigare MD Fredrik Hermansson som efter åtta fantastiska år lämnar över rollen i goda händer för nästa kapitel av vår nordiska tillväxtresa” säger Acasts chief operating officer Oskar Serrander.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share