Istället för Radiodagen – flera radiokonferenser i september

Den mindre konferensen Next Radio i London är ett alternativ när Radiodagen tar paus.

Den mindre konferensen Next Radio i London är ett alternativ när Radiodagen tar paus.

Radiodagen tar paus i år, men det finns flera alternativ för den som vill delta i en radiokonferens i september.

Radiodagens motsvarigheter i Norge och Danmark arrangeras som vanligt. Den norska radiobranschen samlas på Radiodager, som pågår i två dagar – 14-15 september – i Ullevål utanför Oslo. I samband med konferensen delas radiopriset Prix Radio Norge ut. Fram till 4 september går det att anmäla sig till Radiodager för 3 500 norska kronor. Därefter höjs priset med 500 kronor.

Danska Radiodays är ett endagsevenemang 15 september som i år har placerats i Den Sorte Diamant i Köpenhamn, som även användes av Radiodays Europes poddkonferens tidigare i år. På kvällen delas Prix Radio ut på Stora Vega i stadsdelen Vesterbro. En biljett till Radiodays kostar 2 295 danska kronor. För paketpriset 2 995 kronor ingår även Prix Radio.

Ett annat alternativ är att bege sig till London för den mindre radiokonferensen Next Radio, som arrangeras måndag 18 september på The Royal Institution i centrala London. Next Radio startades 2011 av James Cridland och Matt Degan, som ville skapa en informell konferens som är så pass billig att alla i branschen har råd att delta. Varje presentation är mellan 9 och 18 minuter lång. En biljett till Next Radio, som har 250 platser, kostar 149 brittiska pund fram till slutet av augusti.

Mer information här:
Radiodager
Radiodays
Next Radio

Share