Go Country blir ”guldpartner” till Stockholm Pride

Tennessee Tears. Foto: Anna-Lena Ahlström/Jimajomo.

Go Country inleder ett samarbete med Stockholm Pride och blir ”guldpartner” till årets evenemang.

”Vi är stolta över att vara en del av Pride-rörelsen och att få bidra till en inkluderande och kärleksfull värld. Musik har alltid förenat människor och vi ser fram emot att sprida glädje och gemenskap genom vår musik” säger Joakim Richardson, VD för Go Country.

Go Country kommer att sända radio från Pride och arrangerar dessutom en stor countrykonsert under Prides invigningskväll 31 juli. Tennessee Tears och Anna Bergendahl med Jills veranda-bandet Thyra uppträder. Ytterligare artister presenteras senare.

”Vi har sett att countrytrenden har kommit till Sverige och vi är glada att kunna erbjuda en kväll i Pride Park med fantastiska countryartister. Att samarbeta med Go Country ger oss en möjlighet att bredda vårt musikaliska utbud och skapa en unik upplevelse för vårt community. Det kommer att bli en kväll fylld med kärlek och musik som ingen kommer att glömma” säger Mia Modin, som är festivalchef för Stockholm Pride.

Go Country sänder på FM i Stockholm, på DAB+ i de tre storstadsområdena plus Uppsala och Gävle samt på Viaplay-plattformen I Like Radio.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share