Gert Fylking gör ny MTG-podd

Gert Fylking gör nya MTG-podden Gerts värld.

Gert Fylking gör nya MTG-podden Gerts värld.

Gerts värld är namnet på en ny MTG-producerad podd från Gert Fylking, som under många år var programledare för Rix FM Morronzoo.

”När vi satte ihop Rix Morronzoo i början av 2000-talet så sökte vi en galen personlighet som kunde vara med och lyfta programmet. Någon som vågade uttrycka sina åsikter oavsett vad konsekvenserna blev. Vi fick mer än vi hoppats på i Gert Fylking och resten är historia som man brukar säga. Gert blev en av de populäraste programledarna i svensk radios historia. Nu tar han sig an podcasts där han får ännu mer spelrum. Om det är bra eller dåligt vet jag inte, men det kommer att bli spännande att lyssna” säger Christer Modig, som är MTG-s radiochef i Sverige.

I podden, som distribueras från och med i dag via MTG-s I Like Radio-plattform, ska Gert Fylking vara ”brutalt ärlig” och på ”ett intelligent sätt krypa under skinnet på sina gäster” enligt ett pressmeddelande.

”Vi löser Palme-mord, spanar på seriemördare, snackar bikini-fitness, vänder ut och in på kändis-Sverige och Hollywood-celebriteter. Det här blir riktigt kul” säger Gert Fylking, som även är fast gäst i Rix Morronzoo.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share