Första artisterna klara för Rix FM Festival

Foto: Viaplay Group.

Rix FM har presenterat de första sex av totalt 35 artister som kommer att uppträda på årets Rix FM Festival-turné.

Eurovision Song Contest-aktuella Loreen, Darin och den norska duon Marcus & Martinus deltar i turnén, liksom Joel Corry, Smith & Thell och Icona Pop.

”I år firar kommersiell radio 30 år och jag kan med stolthet konstatera att Rix FM Festival är ett av de största och bästa events som någon radiokanal skapat. Tillsammans med våra sponsorer och ett nära samarbete med både artister och skivbolag, så kan vi återigen bjuda våra lyssnare på en fantastisk musikupplevelse. I många städer har Rix FM Festival blivit en tradition där man går man ur huse för att vara med och den har blivit en stark plattform där både nya och etablerade artister kan möta sin publik, säger Christer Modig som är chef för Viaplays radioverksamhet i Sverige.

Rix FM Festival-turnén inleds i Göteborg 5 juni. Därefter besöks Luleå (13 juli), Sundsvall (25 juli), Eskilstuna (27 juli), Gävle (9 augusti), Kalmar (11 augusti), Malmö (13 augusti), Kristianstad (14 augusti), Stockholm (16 augusti), Norrköping (17 augusti) och Växjö (19 augusti).

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share