Filt gör kulturpodd för P3

Kristofer Anderson, Jenny Nordlander och Nanna Olasdotter Hallberg. Fotograf: Anders Elfström.

P3 startar en ny Filt-producerad podd om kultur och populärkultur. P3 Klubben presenteras av Nanna Olasdotter Hallberg och Kristofer Andersson och släpps varje vecka året ut.

Nanna Olasdotter Hallberg är komiker och journalist. Hon har tidigare varit programledare för Morgonpasset i P3 och PP3 och har dessutom varit reporter på Filt-produktionen Stil i P1 och gjort den uppmärksammade podden Punani_99 för P3. Kristofer Anderson skriver i Aftonbladet Kultur och är utvecklingschef på förlaget Modernista. Producent är Jenny Norldander, som är journalist, författare och tidigare chefredaktör för Nöjesguiden.

”Tänk att i sann public service-anda få penetrera tidens viktigaste kulturpolitiska frågor och samtidens dummaste populärkulturella utspel, där har du åtminstone min dröm” säger Nanna Olasdotter Hallberg.

”Podd som medieform går bra även i dessa märkliga tider. Vi var oroliga när corona slog till i mars, men är glada över att vi har fått igång flera nya produktioner under våren, där P3 Klubben är den viktigaste. Det är så klart både roligt och betryggande” säger Filts VD Anders Elfström.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share