Filip & Fredrik gör Perfect Day-podd om USA-valet

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Foto: Perfect Day Media.

Precis som för fyra år sedan gör Filip Hammar och Fredrik Wikingsson en specialpodd om det amerikanska presidentvalet. Filip & Fredriks valpodd produceras med Perfect Day Media och släpps tre gånger i veckan – måndagar, onsdagar och fredagar – fram till valdagen 5 november.

”Resultatet av det amerikanska valet är en global dominobricka som kommer påverka hela världen rakt ner i helvetet eller mot lättnad och ljus. Att vi nu då ännu en gång får förkovrra oss hela vägen fram på denna historiska resa är en jävla ynnest. Vi kommer gallra bland intrycken, hitta humoristiska vinklar, leverera halsbrytande analyser och törs även denna vända lova att ingen kan göra det bättre än vi två” säger Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

Den första säsongen av valpodden hade 150 000 lyssnare per vecka enligt Poddindex.

”Filip och Fredriks mångåriga kärleksaffär till USA i kombination med deras oefterhärmliga sätt att balansera leveransen av underhållning, analys och bevakning gör den här podcasten till den bästa i sitt slag. Vi är därför väldigt glada över att kunna erbjuda lyssnarna ytterligare en säsong” säger Karolina Sandberg på Perfect Day Media.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share