Filip Dikmen och Kaeli Abdi i ny Perfect Day-podd

Filip Dikmen och Kaeli Abdi. Foto: Perfect Day Media.

Perfect Day Media lanserar den nya podden Kaos & kebab med Filip Dikmen och Kaeli Abdi. Podden har premiär 14 oktober och beskrivs som ”ett vilt och kaosartat samtal mellan vänner”. Både förra året och i år turnerade Filip Dikmen och Kaeli Abdi med liveshowen Flippa inte här.

”Det har hänt så sjukt mycket de senaste åren och vi har en massa att snacka om. Kaos & kebab blir en efterlängtad plattform och ventil för allt vi velat prata om men som inte riktigt har haft sin plats och det känns helt rätt för oss att påbörja denna poddresa tillsammans med teamet på Perfect Day. Vi ser verkligen fram emot att bjuda in lyssnarna till ofiltrerade kaosiga stunder som ska kännas som ett samtal med sina bästa kompisar” säger Filip Dikmen och Kaeli Abdi i ett pressmeddelande från Perfect Day.

”Filip och Kaeli är två fantastiska keatörer och personligheter som med oefterhärmelig humor och känsla har lyckats skapa ett unikt och väldigt underhållande poddformat. Vi är otroligt stolta och glada över att få addera Kaos & kebab till vår katalog av premiumpoddar” säger Karolina Sundberg som är co-head på Perfect Day Media.

Filip Dikmen är influencer och har under flera år toppat Mediekademins lista Maktbarometern. Han har bland annat gjort poddarna Bakom micken och Bete dej och Guldörat-nominerades som Årets stjärnskott 2021 samt till publikpriset Årets programledare podd året därpå. Han har även synts som skådespelare i Flykten till Östermalm, som panelmedlem i Invandrare för svenskar och Komiker utan gränser, varit finalist i Let’s Dance och programlett Big Brother.

Kaeli Abdi blev känd genom sina humorsketcher på Tiktok och har programlett SVT:s Dejten och Gruppchatten. Hon är framförallt verksam som standupkomiker.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share