Farzad Farzaneh leder Karlavagnen

Farzad Farzaneh är ny programledare för Karlavagnen på torsdagar.

Farzad Farzaneh är ny programledare för Karlavagnen på torsdagar.

Farzad Farzaneh blir ny programledare för P4-programmet Karlvagnen. Han premiärsänder nu på torsdag och kommer att höras i P4 varje torsdag fram till och med 20 april.

Farzad Farzaneh gör även Barnmorgon med Farzad i P4 och Barnens pod, som är SR-s första podcast för barn. Nu ska han prata med vuxna istället för med barn.

”Jag är nyfiken på människor, så det ska bli jättekul. Jag tror att det smartaste sättet att reda ut funderingar och bekymmer är att vädra dem med andra. Även om jag bara pratar med en person i taget, så kommer nästa lyssnare med en annan ingång – det blir som ett enda stort samtal” säger Farzad Farzaneh i ett pressmeddelande från P4.

Karlavagnen startade i januari 1993 och beskrivs som ett samtalsprogram. Varje kväll kan lyssnarna ringa till programmet för att prata om kvällens ämne. Karlvagnen brukar ha nära en halv miljon lyssnare.

”Det är en ära att få leda 24-åringen Karlavagnen vidare. I en tid som nu, när vi lider av en hets över allt som inte uppfanns i går är omdernt och kommer att försvinna inom kort, känns det skönt att konstatera att den mediekanal i Sverige som är populärast är en traditionell ”gammelradio”-kanal, nämligen P4” fortsätter Farzad Farzaneh.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share