Farah Abadi leder Musikhjälpen

Farah Abadi, Kalle Zackari Wahlström och Molly Sandén leder Musikhjälpen. Foto Stina Stjernkvist/SVT.

Farah Abadi, Kalle Zackari Wahlström och Molly Sandén leder Musikhjälpen.
Foto Stina Stjernkvist/SVT.

Farah Abadi från Relationsradion i P3 blir en av tre programledare för årets Musikhjälpen. De andra två blir artisten Molly Sandén och Kalle Zackari Wahlström, som synts i flera SVT-program om träning. Ingen av de tre har tidigare lett Musikhjälpen.

”Det känns otroligt spännande men också en ära att få komma tillbaka till glasburen och nu som programledare. Det är ett stort ansvar och jag känner mig hedrad. Jag hoppas att vi kommer nå ut till alla tittare och lyssnare med årets tema. Det är ett svårt och tungt ämne då det handlar om barn som far illa men också viktigt att uppmärksamma att vi alla, på egen hand men framför allt tillsammans, kan göra världen lite bättre” säger Farah Abadi, som inledde sin radiokarriär på Malmö-kanalen P3 Din Gata och därefter bland annat gjort Sommarlov i SVT och P3 med Farah Abadi.

Musikhjälpen 2017 startar måndag 11 december. Från en glasbur på Rådhustorget i Umeå direktsänder Farah Abadi, Molly Sandén och Kalle Zackari Wahlström 144 timmar i P3 och SVT Play. Årets tema är ”Barn är inte till salu”.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share