Erik Dibbern leder Bauers ekonomiavdelning

Erik Dibbern. Foto: Bauer Media.

Bauer Media har rekryterat Erik Dibbern, som 15 mars blir ny CFO (”chief financial officer”) med ansvar för ekonomiavdelningen. Han blir även en del av ledningsgruppen för Bauer Media i Sverige.

Erik Dibbern har de senaste tolv åren arbetat inom musikbranschen – senast på Warner Music och Sony Music Entertainment. Han ersätter Thomas Falkenberg, som har varit interim CFO sedan oktober då Jan Hamberg slutade.

”Jag är glad över att ansluta till Bauer Media vid den här spännande tidpunkten när ljudformatet ser en exceptionell tillväxt och jag ser fram emot att vara en del av att utveckla verksamheten och jag är glad att jobba tillsammans med Linda, som har en tydlig vision och strategi för att stärka positionen som marknadsledande inom ljud i Sverige” säger Erik Dibbern.

”Erik har en mängd finansiell och operativ erfarenhet som är nödvändig för att bidra till Bauer Medias utveckling och framtida resultat. Han går med i teamet vid en spännande tid då konsumenternas och varumärkenas intresse för ljudets kraft fortsätter att öka. Jag vill också ta tillfället i akt och tacka Thomas Falkenberg som är interim i CFO-uppdraget sedan oktober” säger Linda Palmgren, som är VD för Bauer Media i Sverige.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share