Dan Panas från Storytel till Bauer

Dan Panas. Foto: Magnus Ragnvid.

Bauer Media har rekryterat Dan Panas som i augusti tillträder den nya posten som head of PR med ansvar för PR, medierelationer och opinionsarbete.

Dan Panas har de senaste fem åren varit kommunikationsdirektör på Storytel och var under elva år PR-chef och kommunikationsdirektör på Discovery. Han har även haft chefsroller på kvällstidningar och varit senior strategist och creative director på Mindmakers PR. Sedan i höstas sitter Dan Panas i styrelsen för Medieledarna och sedan 2019 är han ledamot i insynsrådet på Myndigheten för press, radio och TV.

”Vi är väldigt glada att hälsa Dan välkomna till Bauer Media. Hans strategiska, kreativa och operativa förmåga och mod är minst sagt välbevisade – från tongivande roller på landets största tidningar till de framgångsrika lokala och globala positioneringsresor han drivit för Discovery och Storytel. Dans erfarenhet och professionalism blir förstås mycket värdefulla för Bauer Media när vi växlar upp ytterligare on-air, online och on demand, säger Anna Chrona, som är marketing & communications director på Bauer Media Sweden.

”Jag är otroligt taggad att få skapa slagkraftig storytelling och PR tillsammans med Bauer-gänget, men naturligtvis också tacksam och stolt över min PR-resa med Storytel. Alla som känner mig vet att jag brinner för nya utmaningar och att jag dras extra mycket till medieföretag med höga ambitioner, fokus på användarna och en generös laganda som älskar att nå ut. Bauer Medias suveräna profiler och musikmix skapar personliga upplevelser för över hälften av Sveriges befolkning varje vecka. Har man som jag en omättlig podd- och radioaptit, är Bauer en dröm” säger Dan Panas.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share