Daglig podd från Gry Forssell med vänner

Mix Megapols morgonshow Gry Forssell med vänner startar den här veckan en daglig podd. Kvartssamtal med Gry Forssell med vänner består av de samtal som förs i studion efter att morgonshowen har avslutats.

”Det kan vara ouppklarade fnurror som ska redas ut, trams som måste tramsas eller till exempel snusk, som inte passar sig i radion till frukosten eller med barnen i bilen. Sådant som helt enkelt inte passar in eller fått plats under morgonen – men från och med idag kan lyssnarna sitta med som en fluga på väggen och höra precis allt vi snackar om, lite mer ofiltrerat helt enkelt” säger Gry Forssell.

Kvartssamtal med Gry Forssell med vänner släpps varje måndag till fredag 11.00 och vid lanseringen har 20 redan producerade avsnitt lagts ut. Medverkar gör förutom Gry Forssell även Jakob Öqvist, Karolina Widerström, Nyhets-Jonas, Gulligedansken, Redaktör-Elin och Växelhäxan Rebecca.

”Jag tycker det är en fantastisk produkt som samtidigt förstärker radioprogrammet och tar oss med behind the scenes samtidigt som man kan lyssna på podden fristående och få 15 minuter av prima underhållning. Det här har gänget gjort otroligt bra och jag ser fram emot att få 15 minuter för mig själv tillsammans med podden Kvartssamtal med Gry Forssell med vänner varje dag klockan 11.00” säger Mix Megapols produktchef Alexander Lindahl.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share