Christer Modig stannar som VD

Christer Modig är från och med idag permanent VD för MTG Radio.

I april utsågs Christer Modig till tillförordnad VD. Meningen var att han skulle stanna kvar under rekryteringen av en ny VD. Men nu blir han alltså kvar som VD.

”Det finns få i Sverige som har lika stor erfarenhet av kommersiell radio som Christer Modig. Han kan både affärer och innehåll och är en driven ledare med stort engagemang i radio. Det var ett lätt val för oss när vi skulle välja en permanent VD” säger Jørgen Madsen, som är VD och koncernchef på MTG.

”Det är med stor tillförsikt jag tar mig an det här jobbet. Alla som känner mig vet hur starkt jag brinner för radiomediet. MTG Radio står nu inför en rad spännande och tuffa utmaningar och det är sådant jag drivs av. Dessutom är det ett fantastiskt gäng jag får arbeta med här på MTG Radio” säger Christer Modig i ett pressmeddelande.

Christer Modig började på MTG Radio 1998 som programchef för Rix FM och var programdirektör på MTG Radio under perioden 2000-2011. I december förra året blev han strategisk rådgivare åt MTG-s koncernledning.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share