Bauer skapar produktionshubb

Thomas Hansen och Mårten Söderström får nya uppdrag på Bauer Media. Foto: Bauer Media.

Bauers samlar sina ljudproducenter i en ”produktionshubb”. De åtta producenterna, som finns i Stockholm, Göteborg, London och Köpenhamn, ska framöver arbeta med alla stationer och poddar inom bolaget.

”Den nya produktionshubben är ett viktigt steg i vårt arbete att integrera poddverksamheten och radiodelen. Med den här lösningen blir vi ännu starkare på det vi redan är väldigt bra på, nämligen att producera den bästa ljudupplevelsen på marknaden” säger Anna Rastner, som sedan januari är content director på Bauer Media i Sverige.

Chef för produktionshubben blir Thomas Hansen, som även fortsätter som biträdande produktchef på Mix Megapol.

”Vi har oerhört duktiga ljudproducenter. Att samla alla dessa talanger och deras sammanlagda erfarenhet och kompetens under samma flagg, blir man alldeles lycklig av. Det är inte bara en organisatorisk förändring, det öppnar också nya vägar för våra producenter att samverka och dela med sig till varandra av sina respektive specialiteter. De ska naturligtvis fortsätta göra det de gör bäst, men får också möjlighet att utvecklas och jobba med nya projekt” säger Thomas Hansen.

Bauer Medias ljudproducenter är Marcel Robé, Johan Halleröd, Johan Ragnarsson. Oliver Bergman och Jonas Lindskov i Stockholm, Kristoffer Beijer i Göteborg, Mats Lillienberg i London och Mark Norup i Köpenhamn.

En annan förändring på Bauers contentavdelning är att Mårten Söderström, som tidigare har varit biträdande programdirektör, utses till ny utvecklingschef med ansvar för utvecklingen av innehåll.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share