Bauer rekryterar bolagsjurist

Bodil Ehlers. Foto: Abraham Engelmark.

Bauer Media har rekryterat Bodil Ehlers från Westerberg & Partners. 1 februari nästa år blir hon legal consel (bolagsjurist) på Bauer Media med ansvar för företagets legala frågor och en plats i Bauer Medias utökade ledningsgrupp.

Bodil Ehlers har 20 års erferenhet och är nu partner på Westerberg & Partners med en särskild inriktning på upphovsrätt och medierättsliga frågor. Innan dess var hon VD på Kastell Advokatbyrå. Under åtta år arbetade hon i London på en advokatbyrå och på auktionshuset Sotheby’s.

”Det känns fantastiskt roligt att få ta rollen som legal counsel för ett så spännande bolag som Bauer Media. Jag ser fram emot att ansluta till teamet och lära känna alla medarbetare och bidra till verksamheten med mina erfarenheter och mitt perspektiv” säger Bodil Ehlers.

”För att bygga ett så bra bolag som möjligt gäller det att rekrytera så bra personer som möjligt och skapa en miljö som utvecklar våra medarbetare och därmed vår verksamhet. Det är därför oerhört positivt att vi kan attrahera så erfarna och kompetenta personer som Bodil Ehlers till vårt växande audiobolag. Med Bodils erfarenhet får vi än mer kraft i att skapa affärsvärde och säkra vår utveckling framåt” säger Bauer Medias VD Linda Palmgren.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share