Bauer anställer consumer communications manager

Gustav Holmström. Foto: Bauer Media.

Gustav Holmström får den nya rollen som consumer communications manager på Bauer Media. Han har senast arbetat på HBO, där han haft posten brand & content marketing manager, och har tidigare erfarenhet från marknadsföring på TV4 Sporten och C More.

”Det känns verkligen kul att börja på Bauer Media. Intresset för ljud växer och ljud som mediekanal är inne i en väldigt spännande fas. Bauer Media har en unik position på marknaden med både radiostationer och podcasts. Det blir kul att vara en del i den utvecklingen framåt” säger Gustav Holmström.

Gustav Holmström kommer att ingå i Bauer Medias kommunikationsavdelning, som från 16 maj leds av nyrekryterade Anna Chrona. Ansvaret för kommunikation med företag har Jakob Gravestam, tidigare communication director på Bauer.

”Vi ser mycket fram emot att få med Gustav i vårt team. Hans kunskaper och breda erfarenhet av att ta ut ett innehåll till en bred publik kommer väl till pass hos oss på Bauer och vår produktportfölj” säger Anna Rastner, som är innehållschef på Bauer Media.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share