Bagge och Álvarez leder julafton på Mix Megapol

Arantxa Álvarez och Anders Bagge. Foto: Bauer Media.

Årets julvärdar på Mix Megapol blir kanalens egna presentatörer Anders Bagge och Arantxa Álvarez. De har sedan tidigare i år det gemensamma programmet Maracas på Mix Megapol. På julafton kommer de att höras från 08.00 till 22.00.

”Jag har drömt så länge om att få göra radio och det finns väl inte någon bättre tidpunkt på hela året att få komma in i alla svenska hem än just på julafton. Arantxa är verkligen en superhärlig människa som jag lärt känna under året, och nu ska vi få bjuda varandra på glögg och inlagd sill också. Det kommer bli toppen” säger Anders Bagge.

”Det här är en viktig tid på året för Mix Megapol. Just vid jul har vi rekordmånga lyssnare och sällskapet genom julaftonen och all härlig julmusik är viktigt i många svenskars julfirande. Jag pratade nyligen med en lyssnare som berättade att hennes familj bara gör ett kort uppehåll under Kalle Anka. Sedan står radion på igen och Mix Megapol är det självklara valet under julen” säger Alexander Lindahl, som är produktchef för Mix Megapol.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share