Anna Rastner blir content director på Bauer

Anna Rastner. Foto: Bauer Media.

Bauer Media har rekryterat Anna Rastner till content director med ansvar för all innehållsverksamhet på Bauer Media.

Anna Rastner tillträder sitt uppdrag som content director i januari. Den nyinrättade posten ersätter rollen som group program director, som sedan Håkan Morland slutade tidigare i år sköts av Mårten Söderström.

Anna Rastner har varit utbudschef på UR sedan 2018 och var innan dess programchef på TV4. Hon har även varit med om att leda den digitala transformationen för Expressen och Mittmedia.

”Det känns spännande och inspirerande att få jobba med ljudinnehåll som just nu utvecklas i en rasande takt. Bauer Medias portfölj med starka radiovarumärken och poddar ligger långt fram i utvecklingen och det ska bli roligt att få ta nästa steg inom ljud” säger Anna Rastner.

”Det känns fantastiskt att välkomna Anna till Bauer Media. Innehåll är hjärtat i vår verksamhet. Anna har en dokumenterad erfarenhet kring transformation i kombination med djup publicistisk kunskap och att skapa riktigt bra innehåll. I vår strävan att vara ledande inom ljudinnehåll är vi glada att Anna kommer till oss” säger Bauer Medias VD Linda Palmgren.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share