Anna Berggren VD för MTG Radio

annabRich Marston slutar som VD för MTG Radio. Han ersätts av Anna Berggren.

Anna Berggren, som tillträder sitt nya uppdrag den 1 september, har sedan förra året varit vice VD för MTG Sverige. Innan dess fanns hon på Prosieben Sat 1, där hon var samordningsanvarig. Hon har även arbetat på Ericsson i mer än tio år, bland annat som personalchef för Ericsson Global Services.

”Det är med glädje vi kan tillkännage att Anna Berggren kommer att leda den fortsatta utvecklingen med MTG Radios radiostationer, distribution och försäljning. De kommande åren blir en spännande tid för radion med digitaliseringen och det nya systemet för portabel mätning av lyssnandet. Anna är helt rätt person att leda detta arbete” säger MTG Sveriges VD Manfred Aronsson i ett pressmeddelande.

Rich Marston får ett nytt uppdrag som VD för MTG Academy, som är MTG-s globala utbildningsverksamhet. Han har varit på MTG Radio sedan 2002 och VD sedan 2003.

”MTG Radio har under Richs ledning befäst sin ställning som marknadsledare inom kommersiell radio i Sverige. Han har gjort ett fantastiskt arbete och jag önskar honom lycka till när han nu går vidare för att arbeta med utbildnings- och ledarskapsfrågor på internationella nivå inom MTG” fortsätter Manfred Aronsson.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share