Anders Timell i ny Mix Megapol-kampanj

Mix Megapol startar den här veckan en ny TV-kampanj på systerkanalerna Kanal 5 och Kanal 9.

Tidigare har Mix Megapols TV-reklam dominerats av musikvideoklipp med typiska Mix Megapol-artister. I den nya reklamfilmen, som har producerats av Roots Film, är det dock Anders Timell från Äntligen morgon som förmedlar Mix Megapols musikpositionering.

”Utmaningen var att förmedla Mix Megapols blandningsposition och att man spelar musik från 80-, 90- och 2000-talen. Ett annat önskemål från Mix Megapol var att få in Äntligen morgon i reklamfilmen. Vi är mycket nöjda med resultatet där vi lyckats med en humoristisk men ändå informativ reklamfilm” säger Andreas Segerfeldt på Roots Film.

”Jag tycker att radiostationerna i Sverige har varit usla på att marknadsföra sina musikpositioner. Därför har vi varit nogranna med att hitta ett nytt sätt att profilera Mix Megapols musikposition ”blandning”. Reklamfilmen bygger löst på Madonns video Hung Up som utspelar sig i en danslokal. Anders Timell är ”the funny guy” i Äntligen morgon och passar därför perfekt i rollen att tolka Madonna” säger Mix Megapols marknadschef Rickard Lindberg.

Den nya reklamfilmen kan ses här.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share