Alex och Sigges största fiender i ny Podme-podd

Alex Schulman och Sigge Eklund. Foto: Podme.

Mardrömsgästen är en ny podd med Alex Schulman och Sigge Eklund, som görs som ett samarbete mellan Podme och Perfect Day Media.

Formatet går ut på att Alex Schulman och Sigge Eklund bjuder in den andres värsta fiender som ”får chansen att ställa Alex eller Sigge mot väggen” – bland annat med ljudklipp och krönikor som bevismaterial.

”Genom åren har vi varit indragna i ganska många kändisbråk, men de har alltid skett på distans, vi har alltid varit skyddade, gömda bakom skärmar och mikrofoner. Nu är tiden mogen för att konfronteras med våra största fiender för att göra upp. Det är omöjligt att veta om mötena kommer sluta i försoning eller katastrof, men vi tror det är värt ett försök” säger Alex Schulman och Sigge Eklund i ett pressmeddelande från Podme.

Gäst i första avsnittet, som släpps idag, är författaren Camilla Läckberg. Sedan kommer podden ut en gång i veckan, som en del av Podmes premiumutbud.

”Vi som har följt Alex och Sigge sedan start har fått lyssna på många otroliga berättelser, som ibland har varit vassa och tillspetsade, men det har varit deras syn på saken. Och nu ska de alltså få tillbaka, inför hela svenska folket. Det kan inte bli annat än sylvass underhållning” säger Moa Soltanian Magnusson, som är innehållschef på Podme.

Podme och Perfect Day har gjort flera samproduktioner. Senast gjorde de Återföreningen med Sigge Eklund och bröderna Flinck.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share