P3 Älskar-turné startar i Luleå

p3alskar2016

P3 genomför för tredje året i rad klubbturnén P3 Älskar. Premiären sker på Kulturens Hus i Luleå 5 maj och därefter besöks Malmö (2 juni), Skövde (30 september) och Norrköping (27 oktober).

I Luleå uppträder Silvana Imam, Johathan Johansson, Erik Lundin, Michel Dida och Ana Diaz. Deltar gör även P3-profilerna Martina Thun, Victor Linnér och Sara Kinberg från Morgonpasset i P3, William Spetz, Linda Ulfhielm och Hampus Nessvold från 22 kvadrat i P3, Dilan Apak, Martin Lagos och Elinor Svensson från Tankesmedjan i P3 samt Rasmus Persson från Vardag i P3. På plats finns också P3 Star och rapparen Zacke, som är DJ.

”P3 Älskar är bland det roligaste jag jobbat med. Att både få festa ihop med världens bästa radiopublik och dessutom bjussa dem på en galet kul partykväll med Sveriges grymmaste artister och den roligaste humorn just nu på scenen, helt gratis, känns verkligen superlyxigt. De nio P3 Älskar-kvällar vi haft hittills har varit sprängfyllda av så mycket kärlek, värme och underbara människor. Jag och resten av P3-gänget är galet pepp på att i år få festa loss tillsammans med publiken i Luleå, Malmö, Skövde och Norrköping” säger Anders Olsson, som är producent för P3 Älskar.

Kollage: Angelica Norgren/Sveriges Radio.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share