Mehrafzoon och Akolor leder P3 Guld

mehrafzoonakolo
 
För tredje gången blir Morgonpassets Kodjo Akolor programledare för P3-s prisutdelning P3 Guld 17 januari. Han presenterar galan tillsammans med Tina Mehrafzoon från Musikguiden i P3, som gör sin programledardebut i TV.

”Jag har under 2014 följt svenska musikscenen på väldigt nära håll. Och det är de svenska artisterna som ligger närmast pophjärtat så för mig är P3 Guld-galan den finaste av högtider” säger Tina Mehrafzzon i ett pressmeddelande från Sveriges Radio.

Innan hon började på Musikguiden har Tina Mehrafzoon arbetat på SVT-s musikprogram PSL och setts i nöjespanelen i Gomorron Sverige. Hon har även varit ungdomsreporter på Upsala Nya Tidning.

Kodjo Akolor fick i september priset för årets manliga programledare på Stora Radiopriset. I december leder han för fjärde året i rad Musikhjälpen, i år tillsammans med Linnea Henriksson och Petter.

P3 Guld arrangeras på Scandinavium i Göteborg och efterföljs av en klukkbväll på Trädgår’n i samma stad. Det är den 13-e gången som P3 delar ut sitt eget musikpris.

Sedan tidigare är det klart att Linnea Olsson, Lorentz, Tove Lo, Silvana Imam, Little Jinder, Thomas Stenström och Joy kommer att uppträda under kvällen.

P3 Guld-galan direktsänds i P3 med start 20.00 och eftersänds i SVT1 21.00 samma kväll.

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share