Magnus Rosenberg lämnar Teracom

magnusrosenberg

Magnus Rosenberg, som är Teracoms försäljningschef för telekom och infrastruktur, lämnar företaget. Han slutar i morgon fredag och blir 18 januari försäljningschef på Eltel Communications.

Magnus Rosenberg började på Teracom första gången 1994 och återkom 2002. Sedan dess har han haft flera olika uppdrag, bland annat som försäljningschef för sektionen Broadcast och som marknads- och försäljningschef.

”Att nu lämna radiobranschen känns lite tråkigt men det är min förhoppning att aktörerna nu vågar att satsa på att utvecklas, både tekniskt och innehållsmässigt, för att vara relevanta även i fortsättningen. Jag kommer att följa branschen noga som professionell radiolyssnare och ser fram emot fortsatt juryarbete för Stora Radiopriset” säger Magnus Rosenberg.

Det är inte klart med någon ersättare till Magnus Rosenberg på Teracom. Hans arbetsuppgifter kommer istället att delas mellan andra chefer inom företaget.

Eltel-koncernen har 9 000 anställda, varav 1 900 i Sverige. Företaget sysslar med service- och installationstjänster för bland annat fibernät och har verksamhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien och Afrika.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share