Emma Knyckare i dagligt program på P3

vardag

Emma Knyckare är tillbaka i P3 med ett nytt dagligt pratprogram som ska handla om vardagen.

Vardag i P3 har premiär nu på måndag (4 januari) och sänds varje vardag 17.00-18.00. Programledare är Emma Knyckare och Rasmus Persson.

Varje program får ett eget ämne och idén är att programledarna och lyssnarna ska hjälpa varandra med sina vardagsbekymmer.

”Vardagen är ju det vardagligaste vi har. Ändå ser den så olika ut för alla, därför vill vi ta oss in i lyssnarnas vardag och tillsammans sätta guldkant på den under en timma” säger Emma Knyckare, som kom till P3 första gången 2011 som en del av Tankesmedjan.

De tre senaste somrarna har Emma Knyckare hörts i Morgonpasset. 2013 ledde hon Musikhjälpen och 2014 hade hon det egna programmet Knyckare i P3.

Rasmus Persson började sin radiokarriär 2012 med P3 Känner, har därefter varit researcher i Christer i P3, programledare för Sommar-Christer, researcher och programledare för Christer och Morgan rappporterar i P3 samt programledare för Alfabetet, Satsommar och Hanna och Rasmus rapporterar. I höstas reste han genom landet i det egna programmet Rasmus lär sig av Sverige.

Foto: Anna Hållams.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share