Wivianne Svedberg producerar Vakna

Wivianne Svedberg blir ny producent för Vakna! med The Voice, som sänds på The Voice och Kanal 5 på vardagmorgnar.

Wivianne Svedberg har sedan 2006 arbetat som programledare och producent på P4 Radio Stockholm. 2004-2006 var hon biträdande programchef på Radio City i Malmö och innan dess har hon bland annat varit programchef på Lugna Favoriter och den norska motsvarigheten Klem FM.

”Det ska bli jättespännande att jobba med Vakna-gänget, som gör en show som jag själv gillat länge. Det är en utmaning för alla i produktionen att både skapa en attraktiv radioshow och en lika attraktiv TV-show i Kanal 5. Här har vi en del kvar att jobba med och det är en lockande utmaning” säger Wivianne Svedberg.

Rekryteringen av Wivianne Svedberg är en del av SBS Radios satsning på ”seniorproducenter” för morgonprogrammen, berättar programchefen Daillou Axelsson.

”Morgonshowerna är oerhört viktiga och sedan en tid tillbaka har vi på SBS Radio satsat extra hårt på rekryteringar av seniorproducenter för både Äntligen morgon på Mix och Morronrock på Rockklassiker. Nu känns det fantastiskt att även för 2012 kunna fortsätta denna satsning och med Wiviannes långa och breda erfarenhet kommer hon bli en fantastisk resurs som producent för Vakna! med The Voice” säger Daillou Axelsson.

Share