Två bloggare ersätter Roger Nordin och Titti Schultz

danielparis

I mars blev det klart att Roger Nordin går tillbaka till MTG efter tre år på NRJ-s morgonshow. Idag avslöjades att även kollegan Titti Schultz slutar.

Roger Nordin och Titti Schultz ersätts på NRJ av bloggarna Ellen Bergström och Daniel Paris (bilden), som ska göra morgonshowen tillsammans med Ola Lustig från 29 augusti.

Ellen Bergström har tidigare gjorts TV-serierna Elsas värld och Jakten på Julia. Dessutom har hon fått priser för sin blogg, har en av Sveriges största Youtube-kanaler och har även medverkat i musikalen Snövit.

”Ellens naturliga, öppna personlighet och snabba igenkännande humor i kombination med hennes breda kunnande som skådis och sångerska ger Vakna med NRJ en oslagbar bredd som kommer ge Sveriges radiolyssnare en grym start på dagen. En drömrekrytering för oss” säger NRJ-s programchef Daillou Axelsson i ett pressmeddelande.

Bloggaren Daniel Paris har tidigare varit återkommande gäst i flera Bauer-kanaler (bland annat i Vakna med The Voice) och har även producerat inslag.

”Det är fantastiskt kul att få ansluta till världens bästa morgonshow Vakna med NRJ! Det här är en dröm som blir sann för mig och jag är så himla peppad. Det känns som att vi kommer ha en fest varje morgon somm alla får komma på, precis som det ska vara” säger Daniel Paris.

Roger Nordin börjar på MTG i januari. Vad Titti Schultz ska göra är däremot inte klart.

”Jag ska inte sända radio på NRJ mera, vad jag ska göra istället kan jag återkomma till” skriver hon på sitt Instagram-konto.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share